Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ακόμα ανακαλύψει
ότι το σώμα μας είναι σχεδιασμένο να αισθάνεται υπέροχα!

Νίκολη Θανοπούλου Κλινική Διατροφολόγος - Διαιτολόγος M.Med.Sci

Διατροφολόγος με 8 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της διατροφής και της υγείας. Έχοντας ως κύριο μέλημα την επιτυχημένη διατροφική καθοδήγηση και την επιστημονικά τεκμηριωμένη υποστήριξη  βοηθάει στην υιοθέτηση καινούργιων διατροφικών συνηθειών.

Διατηρεί το δικό της διαιτολογικό γραφείο από το 2009. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του Roehampton University του Λονδίνου με εξειδίκευση στη Κλινική Διαιτολογία (M.Sc. Medical Science, Clinical Nutrition).

Έχει δημοσιεύσει άρθρα, έχει εμφανιστεί σε εκπομπές (πατήστε εδώ), ενώ έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε διεθνές συνέδριο ESCP, στο Σύλλογο Καρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών καθώς σε πολλά επιμορφωτικά σεμινάρια.

Προηγούμενη εμπειρία

Έχει εργαστεί ως υπεύθυνη κλινική διαιτολόγος του Κέντρου Διατροφικής Υποστήριξης & Διαιτολογίας της Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής ΡΕΑ και ως διαιτολόγος σε Κέντρο Φυσικής Υγείας.

ΛΙΓΟΤΕΡΑ

Στο τομέα της εκπαίδευσης εργάστηκε ως εκπαιδευτικός στο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτησης (Ι.Ε.Κ) Αμαρουσίου στο τμήμα: Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής σε μάθημα για την Ψυχοκοινωνιολογία και Διατροφή ενώ για δύο συνεχόμενες χρονιές ήταν υπεύθυνη διδασκαλίας στο μάθημα «Διατροφή και υποσιτισμός», στο πλαίσιο του ΠΜΣ Διαχείρισης Κρίσεων του Τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ.

Δημοσιεύσεις & Συνέδρια

Από το 2008 μέχρι και σήμερα έχει δημοσιεύσει άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά (Journal of the American Pharmacists Association), εφημερίδες, συνδρομητικά και μη περιοδικά και ιστοσελίδες. Έχει επίσης εκπονήσει εργασίες σε συνεργασία με άλλους επιστήμονες υγείας για τη διατροφική αντιμετώπιση καρκινοπαθών και «Οδηγίες για τη διατροφική υποστήριξη των ασθενών από το στόμα».

Το 2012 συμμετείχε ως ομιλήτρια στο διεθνές συνέδριο του European Society of Clinical Pharmacy (ESCP) με θέματα “Development of A computerised program demonstrating drug-food/or fluid interactions” και “Parenteral nutrition of premature neonates, comparison of 2 lipid emulsions of parenteral feeding in appearance or reversal of cholestasis in premature neonates”.

Το 2013 και 2014 ηγήθηκε της ομιλίας για την διατροφική αντιμετώπιση του γυναικολογικού καρκίνου στη διημερίδα του Συλλόγου «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών (Καρκινοπαθών – Εθελοντών – Φίλων – Ιατρών) καθώς και στην ημερίδα του συλλόγου «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.» (Επιστημονική Μαστολογική Εταιρία – Ίαση – Στήριξη).

Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα της διατροφής με βασική αρχή:

«Τρέφομαι σωστά, αθλούμαι και είμαι υγιής».

«Επικεντρώνομαι στην γενικότερη εικόνα του ‘wellness’ και προσεγγίζω τη διατροφή από μία σφαιρική σκοπιά.

Ο κύριος στόχος μου είναι να αξιολογήσουμε τα «θέλω» σας, να σάς εκπαιδεύσω διατροφικά και να καταρρίψουμε μαζί διατροφικούς μύθους.»

Το γραφείο

Βουλής 36, Αθήνα
στον 1ο όροφο
τηλ: 213 0900656
κιν: 6947 823244
email. thanopoulou.nikoli@gmail.com

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα 14.00-21.00
Τετάρτη & Πέμπτη 9.00-17.00
Δέχεται κατόπιν ραντεβού

Κλείστε Ραντεβού

Στείλτε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.